Bebe-strumf
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaBebe-strumfUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Aspiratorul nazal

In jos 
+4
bimbilica
admina
lica.irina
Bebe-strumf
8 participanți
AutorMesaj
Bebe-strumf
Admin
Admin
Bebe-strumf

Zodiac : Gemeni Mesaje : 694
Data de inscriere : 21/02/2010
Varsta : 40

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyMier Iun 02, 2010 6:11 pm

Bebe are nasucul infundat
La aceasta varsta nu putem sa ii dam picaturi nazale
Ce putem face sa il ajutam sa respire?
Este aspiratorul nazal o solutie?
Sus In jos
http://www.bebe-strumf.forumgratuit.ro
lica.irina
Mami scolar
Mami scolar

Data de inscriere : 28/05/2010

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyMar Iun 08, 2010 1:43 pm

in general aspiratorul nazal este o solutie. dar ce sa ne facem cand bebe nu suporta asa ceva? nu suporta sa auda nici un fel de bazait. ne chinuim cu diverse pompite, sau cu betisoare, dupa ce ii pic mai intai ser in nasuc. asa ne-a invatat doamna doctora. avem noroc ca nu suntem prea mucioasa. Aspiratorul nazal 321323
Sus In jos
admina

Data de inscriere : 01/05/2010

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptySam Iun 12, 2010 8:34 am

Nici baietelul meu nu suporta aparatul nazal insa.....il folosesc
stiu ca nu este prea bine ca il fortez sa il suporte insa......nu am de laes....mai ales ca are si polipi iar pana la 3 ani nu pot sa ii scot
din cauza polipilor i se infunda nasucul la cea mai mica adiere de vant
Sus In jos
lica.irina
Mami scolar
Mami scolar

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyDum Iun 13, 2010 6:34 pm

in afara de infundatul nasucului, cum ti-ai dat seama ca are polipi. ce simtome mai are.
Sus In jos
bimbilica
Graviduta
Graviduta

Data de inscriere : 11/06/2010

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyLun Iun 14, 2010 10:27 am

Noi am folosit aspiratorul nazal(cel care se ataseaza la aspirator-Batista bebelusului) acum vre-un an jumate,Sara avea pe atunci cam 6 luni si aveau amandoi mucisori.Si a doua zi am mers la pediatru si cand ne-a auzit ca folosim BB ne-a zis ca rau facem ca mucii cu cat se scot mai multi cu atat se produc mai multi(exact ca la laptic-cu cat golesti sanii mai bine cu atat ai mai mult laptic)si se irita si mucoasa nasala.Solutia pt cand sunt cu muci e spalaturi nazale cu ser fiziologic sau spray nasal Sterimar,Marimar,Humex etc...cat de des,si atunci mucisorii se fluidifica ff bine si copilasul ii inghite(nu-i niciun pericol ca inghite mucisorii).Oricum de atunci nici ca am mai avut nevoie de scos mucii in vre-un fel,ca noi nu prea racim.
Sus In jos
lica.irina
Mami scolar
Mami scolar

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyLun Iun 14, 2010 10:17 pm

si noi facem spalaturi cu ser fiziologic. este foarte bun si nu avem probleme de respiratie.
Sus In jos
rekaalina
Graviduta
Graviduta

Zodiac : Varsator Mesaje : 56
Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 43
Localizare : BACAU

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyMar Iun 15, 2010 11:57 am

noi folosim aspiratorl desi nu-i place Sad
Sus In jos
lica.irina
Mami scolar
Mami scolar

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyMar Iun 15, 2010 1:47 pm

si de ce il chinui pe copil daca nu-i place?
Sus In jos
angyborcea

angyborcea

Zodiac : Sagetator Mesaje : 42
Varsta : 42
Localizare : Mangalia

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyMier Iun 16, 2010 10:08 am

noi folosim si ser fiziologic si batista bebelusului. as putea spune ca mai rau face daca il tien cineva in brate cand ii scot mucisorii cu aspiratorul, insa daca e in pat sta, ca a constatat el ca pe urma respira mai bine.
sa avem bebei sanatori si sa nu fie nevoie de el!
Sus In jos
bimbilica
Graviduta
Graviduta

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyLun Iul 12, 2010 4:11 pm

Eu am bebelina mica(11 luni jumate aproape) cu mucisori.Am fost la poediatru,si clar mi-a zis sa uit de BB .Noi scoatem mucisorii cu un aspirator nazal de la marimer cu care se trage de catre parinte cu gura,si numai exact cat vine atunci,nu mai insist.
Sus In jos
Brunetik
Mami maricel
Mami maricel
Brunetik

Data de inscriere : 03/05/2010
Localizare : Prahova

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyLun Iul 12, 2010 6:40 pm

noi nu am folosit niciodata aspiratorul k nu-i placea. doar pompita si picaturi.
Sus In jos
lica.irina
Mami scolar
Mami scolar

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyMar Iul 13, 2010 2:19 pm

si eu la fel. nici nu prea am avut nevoie.
Sus In jos
elena_florescu
Mami maricel
Mami maricel
elena_florescu

Zodiac : Leu Mesaje : 1053
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 44
Localizare : Navodari,Constanta

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal EmptyJoi Aug 12, 2010 12:37 pm

cu pompita m-am descurcat de minune ... nu suporta zgomotul de la aspirator pana la un an!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Aspiratorul nazal Empty
MesajSubiect: Re: Aspiratorul nazal   Aspiratorul nazal Empty

Sus In jos

Aspiratorul nazal
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bebe-strumf :: Sunt mamica :: Bebe 0-1 ani-
Mergi direct la: